Për ne

Postman - Postë e shpejë

Ne jemi partneri juaj i besueshëm për dërgesat tuaja brenda territorit të Shqipërisë. Secila pako trajtohet në mënyrë të sigurt dhe profesinale si brenda depos tonë ashtu edhe gjatë transportit e deri në destinacionin final të pakos.

Ne ju ofrojmë sistemin e avancuar elektronik me shumë vegla pune që ju lehtësojnë menagjimin e porosive dhe shitjeve tuaja, sepse ne e vlerësojmë kohën tuaj.

Dërgesa të shpejta

Të gjitha pakot dorëzohen brenda 24/48 orë në territorin e Shqipërisë.

Kushte të favorshme

Ne ju ofrojmë kushte të favorshme varësisht prej nevojave të biznesit tuaj.

Asistencë

Ne kemi ekip të dedikuar e profesional për asistencë të klientëve tanë.

Sistemi elektronik

Sistemi ynë elektronik ju ofron shumë opcione për lehtësimin e punës tuaj.

Ne kemi staf të trajnuar e profesional për ofrimin e shërbimeve tona.

Përvoja jonë, profesionalizmi në punë dhe qëndrueshmëria janë na bëjnë të besueshëm për bashkëpunim.

Ne ofrojmë vegla pune të avancuara për të ju lehtësuar punën stafit tonë dhe gjithashtu edhe klientëve.