Faq

Pyetjet e shpeshta

Të përgjithshme


Sa është pesha maksimale e pakos?
Pesha maksimale e pakos tuaj që mund të transportohet është 500kg.
Si është procedura për aplikim për bashkëpunim?
Ju duhet që fillimisht të aplikoni përmes webfaqes, duke plotësuar formularin online, pastaj ne do të ju kontaktojmë për verifikim të të dhënave dhe llogaria juaj do të aktivizohet.
Si janë kushtet e kontratës?
Të gjitha detajet në lidhje me kushtet e kontratës mund ti gjeni online në faqen e titulluar "Kushtet e shërbimit"

Sistemi elektronik


Si të regjistrohen pakot për dërgesë?
Pas kyqjes në sistemin online, ju do ta keni mundësinë për të regjistruar pako për dërgesë. Për secilën dërgesë kërkohet nga ju që të plotësoni të dhënat e pranuesit të dërgesës si dhe të dhënat e pakos si psh. dimensionet, pesha, a është pako e thyeshme, vlera e pakos etj.
Nuk mund të kyqem në llogari?
Pa-mundësimi i kyqjes në llogarinë tuaj mund të jetë si pasojë e harresës së fjalkalimit tuaj, ku përmes sistemit tonë online do të ju mundësohet vendosja e fjalkalimit të ri. Nëse përsëri nuk mund të kyqeni në llogarinë tuaj atëher llogaria juaj mund të jetë e bllokuar dhe ju duhet që ta kontaktoni administratën. Shih faqen e kontaktit për më shumë informata.

Kërko ndihmë

Ju lutemi na kontaktoni për qdo informatë dhe kërkesë në lidhje me shërbimet tona. Ne do të mundohemi që të ju ndihmojmë përmes stafit tonë për support teknik.