Dërgesa të shpejta dhe të sigurta për 24 orë

Gjurmo dërgesën tuaj


#

Përmes këtij funksioni ju mundësohet gjurmimi në kohë reale i dërgesës tuaj.Postman - Posta e shpejtë ju mundëson dërgimin e porosive shpejt dhe sigurt brenda territorit të Shqipërisë.
Man... ta bjen Postman!


Partneri i biznesit tuaj

Ne jemi partneri juaj i besueshëm për dërgesat tuaja brenda territorit të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë të Veriut. Secila pako trajtohet në mënyrë të sigurt dhe profesinale si brenda depos tonë ashtu edhe gjatë transportit e deri në destinacionin final të pakos.

Ne ju ofrojmë sistemin e avancuar elektronik me shumë vegla pune që ju lehtësojnë menagjimin e porosive dhe shitjeve tuaja, sepse ne e vlerësojmë kohën tuaj.


Dërgesa të suksesshme

Mjete transporti

Klientë të kënaqur


Klientët janë prioriteti jonë. Duke u nisur nga përshtatja e kushteve të kontratës e deri te ofrimi i asistencës 24/7, ne jemi të dedikuar tu shërbejmë klientëve tanë në mënyrën më të mirë dhe profesionale.

Çka përfitoni nga Postman?


Të gjitha pakot dorëzohen brenda 24/48 orë në territorin e Kosovës.

Ne ju ofrojmë kushte të favorshme varësisht prej nevojave të biznesit tuaj.

Ne kemi ekip të dedikuar e profesional për asistencë të klientëve tanë.

Sistemi ynë elektronik ju ofron mundësi të mira për lehtësimin e punës tuaj.


Çka thonë bashkëpunëtorët tanë ?

"Rritja jonë e vazhdueshme është si rezultat i punës dhe shërbimit të mirë ndaj bashkëpunëtorëve tanë. Ne jemi mirënjohës ndaj të gjithë atyre që na kanë besuar neve transportin e pakove të tyre në mënyrën më profesionale dhe me shpejtësinë maksimale."

  • Të gjitha pakot dorëzohen brenda 24/48 orë në territorin e Shqipërisë.

    Active Workshop
  • Të gjitha pakot dorëzohen brenda 24/48 orë në territorin e Shqipërisë.

    Këndi Unik
  • Të gjitha pakot dorëzohen brenda 24/48 orë në territorin e Shqipërisë.

    Boutique Arsenal

Kontakto me ne

Asistenca për porosi dhe për llogari të klientëve:
Orari i punës: E hënë - e Shtune nga ora 09:00 deri 20:00
E-mail: [email protected]
Tel: +355-697037712

Në lidhje me ankesa:
Orari i punës: E hënë - e Shtune nga ora 09:00 deri 20:00
E-mail: [email protected]
Tel: +355-697037712

Bashkpuno me ne

Apliko për të hapur llogari me ne

Emri & mbiemri

Nr. telefonit


Adresa


Shteti

Qyteti


E-mail adresa

Username


Fjalkalimi

Konfirmimi i Fjalkalimit


Emri i biznesit (opcionale)

Nr. i biznesit (opcionale)


Duke klikuar butonin më poshtë, ju pajtoheni me kushtet e ofrimit të shërbimit dhe përdorimit të sistemit elektronik. Lexo këtu.

Ne do ta shqyrtojmë aplikacionin tuaj dhe pastaj do të ju kontaktojmë për konfirmim të të dhënave dhe për nënshkrim të kontratës për bashkëpunim.